Aldri for gammel for å bli…

Kretsmester!!!

Noe jeg faktisk ikke hadde trodd jeg skulle få oppleve, men som likevel slo til i kveld! Tønsbergjoggen arrangererte KM på grusveien rundt messeområdet, og jeg og min niese Anne-Lise tok turen opp for å springe i skogen! Og det ble faktisk braksuksess for begge to, familien fikk ikke bare én men TO nye kretsmestere i løping i dag!

Det var perfekte løpeforhold i dag, med ca 19 grader ved start, og tørr og fin vei. La meg tidlig i en tetgruppe bestående av 5-6 andre, og jobbet på for å følge feltet. Ca midtveis så jeg at vi hadde fått en god luke til resten av konkurrentene, og da var det på tide å trykke til litt ekstra. Giret opp det jeg hadde, og ristet av meg et par konkurrenter, men to ungfoler var det dessverre lite å gjøre med – heldigvis er begge under 17, og dermed i en annen klasse!

Klokket inn på 4:56 på 1.500 meter, 3 plass totalt av 31 deltakere, og best i klassen! Dette var stas!!

Starten har gått!
Starten har gått!
Spurten, kun 2 sek unna 2.plassen
Spurten, kun 2 sek unna 2.plassen
2 glade kretsmestere!
2 glade kretsmestere!