9 dager igjen…

..Står det på Facebooksiden til Oslo Maraton. 9 dager igjen til forventninger, glede, smerte, tvil, usikkerhet, selvsikkerhet, gode tanker, negative tanker og ikke minst: den berømte løpeveggen!

Oslo Maraton, bare 9 dager igjen!
Oslo Maraton, bare 9 dager igjen!

Mange spørsmål dukker opp når det kun er litt over én uke igjen til start:

Har jeg trent nok? Er jeg mentalt sterk nok for dette? Blir det like gøy som i fjor? Blir det like vondt som i fjor? Når løper jeg inn i veggen? Hvor lenge blir jeg der? Blir det ny pers?

Uansett er jeg vel klar for at dette blir noe helt for j*****g vondt, men jeg skal gjøre mitt ytterste! Ny pers er innenfor rekkevidde, og på en helt optimal dag får jeg kanskje sett 3:3X på klokken ved målgang… DET hadde vært noe det!

Løpet foregår i Oslo sentrum lørdag 21 september, og om du tilfeldigvis er ute i byen den dagen, og ser en sliten mann løpe forbi – si hei! Det er ikke mer som skal til for å få en skikkelig energiboost, og dermed komme seg enda et skritt nærmere årets siste mål!

Fjorårets opplevelse kan du lese om her: http://treningscamp.blogspot.no/2012/09/jeg-har-debutert.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *